Kan man måle helt nøjagtigt med tidsregistrering?

10 april 2020 anders_lundtang_hansen

For at kunne svare på ovenstående spørgsmål er man jo også nødt til at vide, hvad det helt konkret er, man gerne vil måle og til hvad.

Skal man bare have et cirka tidspunkt, så kan man jo måle i nogle større intervaller, end at man behøver at begive sig helt ned på minuttallet eller endda sekundet!

Blandt andet i de mere sydeuropæiske lande er man lidt mere afslappende med tiden, hvor man møder ind og tager mødetidspunkter som et mere sjus, hvor man gerne møder ind lidt senere end før.

Men blandt andet i Danmark er vi meget nøjeregnende med den slags, og man kan endda møde chefer, der gerne vil registrere, når deres medarbejdere møder ind, fordi de ikke selv fysisk kan se og registrere det.

Her bliver der måske gået op i, præcis hvornår man møder ind, hvor det kan komme til en samtale eller at blive trukket i ens løn, hvis man ikke møder ind og er der i de timer, hvor man er ansat – mens omvendt overarbejde ikke bliver belønnet på samme måde.

Så kan man også gå det videre, at man vil registrere, hvad medarbejderne egentlig bruger tiden på, hvilket man kan installere i de enheder, de skal bruge, hvor man så kan se, hvornår de er aktive, og hvad de bliver brugt til.

Andre steder har man dog brug for at måle helt ned til nano-sekundet og videre, som man blandt andet ser i forskningen, hvor man også må gå ind at tage højde for rummets krumning og relativiteten i tiden.

Men forholder vi os til specielt det på arbejdspladser, hvor man vil lave korrekt tidsregistrering med få eller ingen udsving, så er det med garanti anca.dk, man skal vælge at hjælpe med at lave en løsning i et givent firma i forbindelse med tidsregistrering.

Flere Nyheder