Vælg det rette konferencecenter i Nordsjælland

| |

Leder du efter et kursus- og konferencecenter på Sjælland? Så burde du overveje Pharmakon Konferencecenter.

Hvem er Pharmakon Konferencecenter?

Pharmakon Konferencecenter er et kursus og konferencecenter placeret midt i det smukke og naturskønne Nordsjælland. Hos Pharmakon Konferencecenter kan du finde møderum og konference lokaler i alle størrelser og udformninger, fra de helt små lokaler til deciderede auditorier.

Samtlige lokaler hos Pharmakon Konferencecenter indeholder projektor til fremvisninger og præsentationer samt en dertil hørende pc på undervisnings bordet. Der ud over er de større lokaler udrustet med moderne AV udstyr i forma af såvel mikrofoner som højttalere og forstærker anlæg. Og det er mulig at låne ekstra udstyr som for eksempel flip over boards, whiteboards og diverse nødvendige kontor artikler.

Pharmakon Konferencecenter er dækket af et effektivt og stabilt netværk som kan anvendes i forbindelse med fjern konferencer. Og der ud over kan du leje et mødelokale særligt rettet mod IT undervisning hvor der stilles pc’er til rådighed for alle møde deltagere.

Overnatning og forplejning på Pharmakon Konferencecenter

Strækker dit seminar eller din konference sig over flere dage kan du med fordel vælge at indlogere dine gæster på et af de til konferencecenteret hørende værelser. Samtlige værelser hos Pharmakon Konferencecenter er fuldt udstyret med moderne bekvemmeligheder og har udsigt til de smukke grønne omgivelser.

Når du vælger Pharmakon Konferencecenter som dit kursus og konferencecenter i Hillerød støtter du samtidig op omkring forskningen, idet hele overskuddet fra indtjeningen i denne forbindelse går til forsknings projekter inden for effektiv og sikker anvendelse af medicin.

Du får således ikke blot mulighed for at afholde dit kursus, din konference eller dit seminar på et kursus og konferencecenter i top klasse. Du får også mulighed for ved denne lejlighed at støtte en god sag, og bidrage positivt til den danske medicinal forskning. Læs mere på https://www.pharmakon-konferencecenter.dk/ 

Previous

Gulvafslibning – godt at vide

En erhvervskaffemaskine har man altså bare brug for mange steder!

Next