Vælg coating til dit ventilationssystem

29 juni 2021 Johanne Hansen

Lukker og tætner dit ventilationssystem

Når jeg siger ordet “coating”, hvad tænker du så på? Jeg tænker på, en frakke eller en form for mad. Men jeg må blankt erkende, at det altså er ingen af delene. Coating er et smart trick, som du sandsynligvis ikke har hørt om før, men som du hundrede procent bør høre om. 

Især hvis du har egen virksomhed kan det være smart for dig, og der kan være penge at spare. Et coating system er nemlig en slags “beskytter”, du ligger ud over dit ventilations system. Det betyder, at ventilationen bliver mere bæredygtig, da den skal udskiftes mindre, og der vil pr. automatik ikke komme huller, som coating lukker og tætner.

Ventilationen bliver altså tætnet indefra, og derfor kan du også komme utæthederne i forvejen, med at få lagt coating med det samme. På den måde forebygger du skader og sørger for, at du opnår højest mulig besparelse. 

Grønne tiltag

I en tid, hvor vi alle skal være grønne og passe på vores planet, er coating også en god ting at tage med i sine overvejelser. Måske er du et firma, der producerer kød i læssevis, som ikke nødvendigvis er det mest bæredygtige mad at indtage? Måske er du et benzin firma, som også udleder en masse CO2 om dagen?

Hvad end du er, kan du gøre din ændring gennem dit ventilations system. For nogen gange kan man ikke ændre ved, hvordan firmaet er bygget op og hvordan det hele fungerer, når der pludselig skal tænkes grønt. Det er en lang proces og kræver ressourcer at sætte sig ind i nogle grønne tiltag, der fungerer for den enkelte virksomhed. 

Af samme årsag kunne coating på ventilationen hjælpe dig mod den grønnere forvandling. Det vil ikke kun give jorden et ekstra liv at leve på men også sparre dig for penge i sidste ende.

Flere Nyheder