Søger du et isoleringsfirma til din renovering?

| |

Går du og drømmer om at købe en ældre bolig og renovere den? Eller står du overfor at renovere din nuværende bolig? En omfattende renovering af gamle huse kræver ofte, at der efterisoleres. På den måde får du skabt det bedst mulige energiniveau i boligen.  

Men hvordan skal din bolig isoleres? Hvem kan hjælpe dig med det? Læs meget mere i denne artikel!

Efterisolering af ældre huse

At efterisolere ældre bygninger er en stor opgave. Det kræver den helt rette ekspertise og erfaring på området. Nogle af de måder boligen kan efterisoleres på, er blandt andet:

– Hulmursisolering

– Gulvisolering

– Loftrumsisolering

– Isolering af krybekælder

– Indvendig isolering af vægge

– Isolering af tag

Der er mange steder, hvor boligen kan efterisoleres. Men det afhænger meget af den enkelte bygning, hvor man skal sætte ind. Derfor er det altid en god idé at få relevante fagfolk ud og se på huset. Så kan de give deres bedste vurdering af, hvor der skal efterisoleres. Og hvor isoleringen egentlig er god nok.

Med ældre huse er det ofte sådan, at der bør efterisoleres over det hele. Der var nemlig slet ikke de samme krav, dengang de blev opført. Derfor har mange ældre huse også en lav energimærkning. Det kan du forbedre markant med effektiv efterisolering.

Det gamle isoleringsmateriale kan også være af en for ringe kvalitet. Det kan derfor være nødvendigt at udskifte det og komme helt ny isoleringsmateriale ind. 

Isolering i nybyg

Skal du bygge nyt? Det er også en opgave, der kræver et godt isoleringsfirma. Der er i dag nemlig utrolig høje krav til nye huse. Specielt isoleringen af den skal leve op til nye krav, som der ikke var for mange år siden. 

Det er også udelukkende til din fordel, at dit nye hus bliver isoleret så godt som muligt. Sådan får du en høj energimærkning og et lavt varmeforbrug. 

Previous

Hvorfor skal du hyre en revisor?

Professionel losning og lastning i Hirtshals Havn

Next