Skab en sundere hverdag med firmafrugt

12 oktober 2019 admin

Sunde vaner skabes gennem hverdagens små og store valg, men mange gange handler det sunde valg og den gode vane også meget om tilgængelig. Med firmafrugt hjælper du dine medarbejdere til at træffe det sunde valg om at spise mere frugt frem for at ty til de usunde løsninger i kantinen eller i kontorets slikskål. Frugt giver masser af vitaminer og energi til at kunne fortsætte arbejdet et par timer endnu uden at gå sukkerkold, og med en firmafrugt-ordning er det svært ikke at blive fristet til at snuppe et lækkert stykke frugt, når den lille sult melder sig.  

 

 

Få firmafrugt på arbejdspladsen

Uanset om I på arbejdspladsen foretrækker de helt simple og almindelige håndfrugter som æbler, bananer og pærer, der er lige til at snuppe med på vejen fra den ene ende af kontoret til den anden, eller I også gerne vil forkæles i ny og næ med et spændende udvalg af mere eksotiske frugter, tørret frugt, nødder og snack-grønt findes der en ordning med firmafrugt, der kan give jer masser af værdi for pengene.

I kan få leveret firmafrugt lige så ofte, I ønsker det, og firmafrugt vil hurtigt blive et højdepunkt på dagen og et glædeligt gode for de ansatte. Måske den gode vane med firmafrugt sågar kan smitte af på den generelle sundhed på kontoret og på de daglige vaner i forhold til kost og motion. En frugtordning på arbejdspladsen er under alle omstændigheder et skridt i den rigtige retning i forhold til at sikre et sundt arbejdsmiljø, og pengene til firmafrugt er rigtig godt givet ud. Dermed ikke sagt at der ikke må hygges med lidt usundt i ny og næ, når en god anledning byder sig. Fremover kan det også gøres med bedre samvittighed og måske endda en bedre selvkontrol, når der først er kommet lækkert frugt indenbords, og blodsukkeret derfor er knapt så lavt som tidligere hen, før I fik firmafrugt på kontoret.    

Flere Nyheder