Således øges dine chancer for rekruttering

| |

Det er altid det bedste, når man er opsøgende for at skaffe sig et arbejde, og det er også her, at man bemærker, at man viser for andre, at man er initiativrig for at få sig et job, så man kan vise til en potentiel arbejdsgiver, at man vil det her.

Men ville det ikke også være rart, hvis man fik en mail eller et opkald til at komme ind til en mulig jobsamtale fra et firma, man måske ikke havde søgt, og som man kender – eller måske ikke gør – på baggrund af, at man har sørget for at udvide ens chancer med at blive opdaget?

Det er sådan, at nogle mennesker bliver headhuntet til et givent job, og det er sagtens noget, som du som almindelig menneske også kan opnå.

Det drejer sig nemlig ikke om hemmelige ritualer for at blive rekrutteret, og man skal ikke have uendelig anciennitet for blive opdaget.

Sådan set er det mere nogle ting, du sørger for at holde ved lige for at gøre dig selv attraktiv for andre, når de skal finde den rette kandidat – og nogle gange sker dette endda, uden der er nogen officiel stilling til et job.

Som det første skal man aktivt pleje ens netværk og tit forhøre sig rundt, om de kender nogle, der kunne bruge en som en selv i et firma. En personlig anbefaling er altid det bedste.

Vær aktiv på de fronter og fora, hvor man kommunikerer mellem arbejdsgivere og mulige arbejdssøgere.

Tag på nogle kurser for at optimere netværket og bare være opdateret på, hvordan man søger arbejde nu om dage.

Man ved aldrig, hvornår man lige støder på den rette kontakt, der kan skaffe en noget arbejde, men det er helt sikkert, at hvis man ikke selv gør noget aktivt, så sker der aldrig noget.

Berig dig på emnet her: https://www.isg.com/da/subsidiary/denmark/ 

Previous

Skal man altid støbe betonelementer?

Således øges dine chancer for rekruttering

Next