Professionel losning og lastning i Hirtshals Havn

| |

Som aktør inden for logistik og fragt branchen har du brug for at vide at dit gods er i sikre hænder. Opererer du offshore har du således behov for hjælp til losning og lastning i de havne hvor dine skibe lægger til – de såkaldte stevedoring ydelser.

Sikker og professionel losning og lastning ved Hirtshals Stevedore ApS

Skal dit fragt, fangst eller container skib lægge til i Hirtshals Havn kan du med stor fordel kontakte Hirtshals Stevedore ApS med henblik på en aftale om stevedoring – det vil sige losning og lastning af skibets gods.

Hirtshals Stevedore ApS håndterer alle former for gods, såvel løse emner som containere og paller. Ingen opgave er for stor eller for lille for Hirtshals Stevedore ApS som betjener en bred vifte af kunder – lige fra fangst skibe og trawlere til container skibe og sideport skibe.

Når du vælger Hirtshals Stevedore ApS som din stevedore partner i Hirtshals havn kan du være sikker på at du får den optimale servicering, udført af dygtige og kompetente havne arbejdere med adgang til det helt rette udstyr til løsning af opgaven.

Det rette udstyr til håndtering af containere og sværgods

Hirtshals Stevedore ApS er i besiddelse af en temmelig imponerende maskinpark, og kan derfor nemt håndtere endog særdeles store og tunge emner. Derfor er Hirtshals Stevedore ApS også stor favorit når det handler om losning og lastning af eksempelvis vinger og øvrige dele til vindmøller samt skibsmotorer og vanskeligt håndterbare maskindele.

Hos Hirtshals Stevedore ApS finder du blandt andet 18 gaffeltruck som kan håndtere mellem 1,5 ton og 60 ton, samt en kraftig og stærk terminal traktor. Dit gods er, med andre ord, i sikre, stærke og professionelle hænder når du lader Hirtshals Stevedore ApS om håndteringen deraf.

Du kan læse meget mere om Hirtshals Stevedore ApS på firmaet hjemmeside hirtshalsstevedore.dk

Previous

Søger du et isoleringsfirma til din renovering?

Øg sikkerheden gennem et vagtselskab i Nordsjælland

Next