Prøv PTFE tape og gør din arbejdsdag nemmere

29 juni 2020 admin

Hvis du arbejder inden for håndværksbranchen, mere specifikt som VVS’er eller bare med vand, så ved du også hvor vigtigt det er at bruge de rigtige materialer i dit arbejde. Der er måske ikke mange der ved det, men du kan faktisk få en type af tape som hedder PTFE tape, som kan bruges til rigtig mange ting i denne forbindelse.

Vi guider dig her til hvordan det kan bruges, og hvor du kan få fat i det. 

Tapen med mange fordele 

Denne PTFE tape kan bruges til rigtig mange ting, og den kan blandt andet bruges af VVS’ere til at stoppe lækager af vand, eller til at koble rør og lignende sammen. Det er er dog en forholdsvis midlertidig løsning, men det fungerer rigtig godt i akutte situationer. Det kan sagtens holde et godt stykke tid, og så kan du efterfølgende komme ud og skifte rørene til nye.

Det kan faktisk også bruges til at lukke for gas, så hvis du kommer ud til en kunde der skal have lukket for gasrørene, så kan du forsegle med PTFE tape. Det kan tåle høj varme, og det er utrolig holdbart til mange forskellige formål. Det gode er at det ikke står og bliver hårdt eller ødelagt, og det kan derfor holde i rigtig lang tid. 

Køb de bedste materialer 

Nu vil du helt sikkert gerne vide hvordan du får fat i dette tape, som kan bruges til rigtig mange formål. Du kan købe det hos Jørgen Bork Electronic, som blandt andet producerer og sælger denne fantastiske PTFE tape.

Her kan du indkøbe til erhverv, så du altid kan have et stort lager af PTFE tape og andre materialer. De har de bedste produkter og den bedste service på markedet, og de står altid klar til at hjælpe. Når det kommer til materialer, så skal du ikke gå ned på kvaliteten. Det gør en virkelig stor forskel i dit arbejde, og det vil gøre din arbejdsdag meget nemmere. 

Flere Nyheder