Perfekte indflyttergaver

19 oktober 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du er inviteret hjem til en ven eller veninde til en indflytterfest, så vil du måske gerne have en lille gave med. En gave er symbolsk, så derfor er det altid en god idé at have en lille ting med. Det behøver ikke at være en større ting. Hvis du er lidt på bar bund med, hvad du skal finde på, så kan du læse med i dette indlæg. Her vil vi nemlig komme omkring idéer til, hvad du kan give i indflyttergave.

 

1. En ny plante

Planter er altid en pæn pyntegenstand at have i sit hjem. Derfor egner en plante sig også perfekt som en indflyttergave. Planter kan fås i alle forskellige størrelser og arter. Så selv hvis det er en plante til en, der ikke helt har forstand på at vande dem, så kan du finde planter, der er nemme at vedligeholde. Det ser måske lidt pænere ud, hvis du placerer planten nede i en potteskjuler. De kan fås relativt billigt hos de fleste plantecentre. 

 

2. Et navneskilt

Det er efterhånden ikke mange, der har en klassisk navneskilt hængende på deres dør længere. De fleste laver selv deres eget navneskilt med et stykke papir og en kuglepen. Du kan forære din ven eller veninde et pænt navneskilt, som hvor hans eller hendes navn står graveret. Det er et skilt, som de kan have med sig i fremtiden, hvis de engang skal flytte sammen med en. Så skal du huske, at der skal være plads til vedkommendes navn. Du kan finde firmaer, der har ekspertise i skilte gravering, så du kan få lavet et flot navneskilt, som din ven eller veninde kan have hængende udenpå døren. 

 

3. En flaske alkohol

En flaske alkohol vil de fleste blive glade for at få. Det kan være, du skal finde en lækker gin eller rom, som du kan forære til din ven eller veninde. Du kan placere flasken i en pæn gavekurv og købe lidt drikkevarer at blande det op med. Det er altid en sikker vinder. I sidste ende er det tanken, der tæller. 

 

 

Flere Nyheder