Nogle metalskilte kan være farlige at operere med

16 december 2020 anders_lundtang_hansen

Når man får lavet sådan nogle metalskilte, så kan de se noget så flotte ud, og hvis det er nogle store af slagsen, så kan de også være noget besværlige at bære rundt på.

Hvis det er muligt, så skal man måske endda hen at dele skiltet op i mindre elementer, før man transporterer det rundt, hvorefter man så sammensætter det, hvor det skal hænges op, hvilket kan være på en stor facade, hvor den skal gøre opmærksom på en forretning eller lignende.

I andre tilfælde kan man få skiltet samlet, fordi det ikke fylder alt for meget, eller det måske bare skal foldes ud på en måde, men så kræver det stadig også en del folk at sætte op – og det skal helst gøres i godt vejr, hvis det foregår udenfor.

Men der er andre tilfælde, hvor man også lige skal passe på den slags metalskilte.

Nogle metalskilte skal man lige være lidt forsigtig med

Dette gælder specielt gamle metalskilte, som der er blevet populære som aldrig før at anskaffe sig på lommemarkeder med videre, hvor de gerne må se slidt ud, have lidt rust på sig med videre, når man sætter dem på derhjemme.

Men det gælder sådan set også, hvis man får metalskiltene lavet ved et sekundafirma, der gør tingene lidt for billigt og måske laver metalskiltene af et dårligt materiale, eller det har en overfladebelægning, der ikke er helt sund at være i nærheden af.

Men de gamle skilte kan være lavet noget så godt, men med tiden er de måske gået i stykker eller har fået nogle skarpe kanter, og det er dem, som man blandt andet skal passe på, at man ikke skærer sig på.

Der kan også være skruer eller andet i dem, som er helt rustne, som man kan skære sig på.

Så kan det blive nødvendigt med en stivkrampevaccination, men prøv for alt i verden at undgå det.

Flere Nyheder