Lav et paradigmeskift med lederudvikling

| |

De fleste ledere går nok selv og tror, at de skam har styr på, hvordan de skal lede deres forretning, for de har jo en vision med foretagende, specielt hvis de selv har været med til at stifte forretningen i sin tid.

Men her skal man være opmærksom på, at der er stor forskel på, om man evner at vækste ens forretning og drive den videre ind i det næste århundrende, og om man har forstand på at lede mennesker, uddelegere ansvar, tale med medarbejderne og meget mere.

For selve virksomheden er jo statisk og skabt af immaterielle ting, som kun bevæger sig, når du beder dem om det – og mest af alt så har de ikke følelser, de kan kommunikere med og sige, hvordan de har det.

De får ikke stress, oplever ikke glæde, får ikke sygdomme og alle de andre ting, som vi mennesker oplever på godt og ondt – men langt de fleste firmaer har brug for mennesker, da robotter ikke kan tænke intuitive og ud af boksen andet end sådan, som de er programmeret til.

Således er man måske leder af profession, men ikke af uddannelse, og så det er da også klart, at ofte foregår det omvendt modsat mange andre steder i verden, at man ender med at blive leder, og bagefter lærer man, hvordan man begår sig som leder.

Dette kan man blandt andet gøre med ledereudvikling, som du kan anskaffe sig en hel del mere information om her: https://www.kjerulf-partnere.dk/lederudvikling/ 

Sådan noget skal ikke forstås som, at man så bliver sådan en blødsøden type, der skal have alle andres mening med, før man tager en beslutning, og man sidder i rundkredse og snakker sammen.

Det handler om, at man lærer, hvordan en klog og strategisk leder agerer i selve virksomheden på større og mindre plan, så alt kommer til at gå i den rigtige retning.

Previous

Hvad er laserskæring?

Her finder du PFTE tape af høj kvalitet

Next