Kursuslokaler og konferencecenter i smukke historiske omgivelser

| |

Ønsker du at tilbyde dine medarbejdere lidt ekstra forbindelse med et kursus eller en konference? Så kan du med fordel vælge at bestille mødelokale på et kursus og konferencecenter. Fordelen ved at booke et kursus og konferencecenter til en sådan lejlighed er, at deltagerne i et seminar eller et kursus har nemmere ved at fokusere på indholdet, når begivenheden foregår uden for de faste og vante rammer i virksomhedens lokaler.

Vælger du at booke et kursus og konferencecenter over flere dage, således at deltagerne får mulighed for at overnatte, kan du samtidig betragte kurset som en form for team building, som ryster dine medarbejdere sammen over en hyggelig middag og et par glas vin – eventuelt tilsat ekstra aktiviteter. Og så er det altid sjovt og afslappende at komme lidt hjemmefra og slippe for de mange hverdags forpligtelser!

Hvor finder jeg et velegnet kursus og konferencecenter med en lækker beliggenhed?

Søger du således et kursus og konferencecenter med alle moderne faciliteter – og gerne centralt beliggende? Så kan du med fordel vælge Sandbjerg Gods. Sandbjerg Gods er et kursus og konferencecenter som hører under Århus Universitet, og som siden midten af forrige århundrede har tjent som center for kurser, foredrag, seminarer og konferencer i universitetets regi.

Selv om du eller din virksomhed ikke har tilknytning til universitetet, kan det dog sagtens lade sig gøre at leje lokaler på det flotte, historiske gods med den utroligt smukke og natur skønne beliggenhed nær Sønderborg på Als. Foruden de vel udstyrede møde og konference lokaler, som er forsynet med det nyeste inden for AV udstyr og WiFi, finder du på Sandbjerg Gods fine og velholdte værelser med sengepladser til dine overnattende gæster samt et hav af hyggerum og opholdsrum.

Du kan læse mere, og booke plads til dit næste kursus eller seminar, på sandbjerg.dk

Previous

Find det helt rette lejemål til din virksomhed

Hvem har brug for en bogholder?

Next