Kan man trække en organisationsudvikling retur?

| |

Har du nogensinde oplevet, at der måske er sket en forandring i dit hjem, som du selv har været katalysator på, skulle ske; men så står du bagefter og er ikke helt tilfreds.

Så kan man forsøge at gøre sådan, at man ændrer tingene retur, eller man tager udgangspunkt i det, man har, og forsøger at ændre det til det, som man gerne vil have det til at være.

Ja, det kan komme til at koste penge, og der vil nok gå noget tid med det, men er man god og har tålmodigheden, så kan det nok godt lade sig gøre.

For et hjem er jo stadig er statisk sted, der ikke har en bevidsthed, så det ændrer sig efter, hvad du gør ved det – eller hvad du netop ikke gør ved det, så det forfalder.

Det er derimod noget sværere at udvikle og ændre mennesker, fordi de selv skal være med på den, også selvom man selv synes, det hele virker som den BEDSTE idé i verden, så er de andre måske ikke med på den.

Og det kan være svært nok i sig selv at skulle forandre bare et enkelt menneske, men hvis man så står overfor at skulle forandre flere og således også en hel organisation, så kan det virkelig blive en stor opgave.

Dette også selvom man besidder de store retoriske gaver.

Skulle det imidlertid lykkes at overtage en hel organisation til at være med på en udvikling, så handler det om at holde fast i den plan, hvis man søsatte den, for det er jo tiltroen til den, der fik idéen, der får det hele til at holde det sammen.

Så hvis man fortryder, kan det blive svært at tilbagerulle den udvikling, fordi man nu har indstillet sig på det fra flere instanser.

Så man bør alliere sig med nogle, der kan hjælpe en med den slags, og det kan være hos: https://www.cubion.dk/ydelser/organisationsudvikling/ 

Previous

Hvornår er det nødvendigt med en gulvafslibning?

Skal man altid støbe betonelementer?

Next