Hvornår skal man implementere den businesscoaching, man har fået?

19 november 2021 anders_lundtang_hansen

editorial

Som regel er businesscoaching noget, der foregår på individplan, men det kan også fungere på større basis for virksomheder som helhed.

Her tager vi dog udgangspunkt i, at man er en person, der gerne vil have lidt vejledning med ens udvikling i arbejdslivet, hvor det ikke bare er nok at have nogle MUS-snakke i firmaet eller gå til HR-afdelingen og snakke med dem – man vil gerne have hjælp fra nogle, der kan tage udgangspunkt i en selv og den, man er, hvor man gerne vil hen og kommer fra.

Her hjælper det som regel at have assistance i nogle, der kommer udefra, da ens arbejdsplads har et aktiv i at beholde en eller måske afskedige en.

Årsagen til, at man gerne vil se på businesscoaching kan komme af mange forskellige foranledninger, som kan være opstået over kortere eller længere tid, så man både skal se på kortsigtede og langsigtede løsninger.

image

Businesscoaching kan altid rette dig ind i livet

Nogle gange viser det sig, at det måske mest af alt er arbejdspladsen, som man ikke er tilfreds med, så man begynder med det samme ved siden af at trække på ens netværk og se, om de kan skaffe en en anden stilling, man kigger på jobannoncer med videre.

Det begynder man sådan set på med det samme.

Men andre gange kan der være tale om, at man finder ud af, at man er havnet det helt forkerte sted i livet, så man er nødt til at se på, om man skal hen at tage en ny uddannelse, flytte et andet sted hen og lave drastiske forandringer i ens liv.

Det er alt sammen noget, som man må tage med små skridt, mellemstore skridt og så til sidst de store forandringer, for de kommer ikke af sig selv på én gang og kræver en større plan.

Flere Nyheder