Hvornår er der brug for en energikonsulent i Sydsjælland?

29 november 2021 anders_lundtang_hansen

editorial

Det her gælder faktisk ikke bare i Sydsjælland, men alle andre steder i Danmark, hvor man skal have brug for en energikonsulent.

For der er krav om, hvornår man skal bruge sådan en instans, men det kan være, at du foretrækker at bruge den specifikke fra Sydsjælland, om opgaven så ligger i området eller ej, fordi du har god erfaring med denne konsulent.

Der er trods alt valgfrihed i denne sammenhæng, men der er ikke valgfrihed, om det er noget, man vil benytte eller ej, når det drejer sig om energimærkning i specifikke sammenhænge.

Og det kommer faktisk på tale i flere sammenhænge, end hvad man måske lige tror, og det kan overraske en, hvis man ikke har læst op på den slags forud.

Det er nok næppe noget, man overvejer i de sammenhænge, som vi skal ind på, fordi man ikke hører så meget om det, men det er noget, man skal tage med hver gang.

image

Der er tit og ofte brug for en energikonsulent i Sydsjælland og andre steder

For hvis du nogensinde har stået i den situation, at du skulle købe et hus eller sælge et hus, om det var første gang, eller du lige skal tænke dig om, før du kan huske, hvilken gang det er, så skal man have en energikonsulent indover til at energimærke stedet.

Hvis du har alderen med dig, så var det måske ikke et krav, da du havde med køb og salg af huse at gøre de første gange i dit liv, men det er det nu.

Desuden skal man også bruge den energimærkning, når man bygger nyt, og det samme gælder, når man har at gøre med offentlige bygninger, der er over en vis størrelse.

Og angående det sted i Sydsjælland, hvor man kan få fat i en energikonsulent, så er det hos https://syd-consult.dk/energikonsulent.html.

Flere Nyheder