Hvorfor skal du hyre en revisor?

11 november 2020 Anne-Mette Hansen

En revisor kan hjælpe dig og din virksomhed med et utal af økonomiske opgaver. Det kan være alt fra den daglige drift af økonomien – SKAT, moms, regninger og fakturering – til større ændringer som generationsskifte, strategiomlægning eller omstrukturering i virksomhedens økonomi og budgetter. 

Hvordan finder du en dygtig revisor, der kan hjælpe dig med netop dine økonomi-, strategi- og regnskabsopgaver? Læs med her og bliv klogere. 

Vælg din revisor med omhu

Valget af revisor bør for dig og din virksomhed starte med et uforpligtende møde med den pågældende revisor. Det du skal bringe på dagsordenen til mødet, er dine behov.

Hvilke daglige opgaver er der, der skal udføres? Er der store ændringer på vej i din virksomhed? Går du måske med tanker om at sælge virksomheden?

Det er vigtigt, at du gennemtænker de behov, din virksomhed har. På den måde kan du bedst muligt finde ud af, om revisoren er et godt match for netop dig. 

Du bør overveje at møde med flere revisorfirmaer. Da du på den måde kan få nogle forskellige oplæg og samtaler med dem. På den måde bliver det lettere for dig at finde den bedste revisor for netop dig.

Leder du efter en revisor i Silkeborg, kunne dette firma meget vel være relevant for dig: https://www.krestonsr.dk/afdelinger/silkeborg/ 

 

 

Det kan en revisor hjælpe dig med

Hvad kan en revisor hjælpe dig med? Står du med nogle af disse følgende udfordringer? Så skal du tage en snak med en revisor.

* Salg eller køb af virksomhed

* Opstart at virksomhed som iværksætter

* Nye budgetter i din virksomhed

* Ny strategi for økonomien og udviklingen i din virksomhed

* Omstrukturering i virksomheden

* Generationsskifte eller anden ændring i ejerskab 

* Anden økonomisk rådgivning 

* Daglig varetagelse af regnskab 

Der findes virkelig mange emner, som en revisor kan hjælpe dig med. Det kan være, at du har mistet overblikket over virksomhedens økonomi? Og så er det en god idé at rådføre dig med en dygtig revisor.

Flere Nyheder