Her er et kvalitetssikringsystem, der klarer det hele for dig

07 juli 2021 anders_lundtang_hansen

Specielt i forbindelse med byggeri er det vigtigt at udarbejde en kvalitetssikringsrapport, hvor man viser, hvordan arbejdet er gjort og sikret efter visse standarder.

Der er en del betingelser, som sådan en rapport skal opfyldes, men der er forskellige måder at sætte dem op på.

Man kan lidt sammenligne det med at lave en faktura: Der er nogle ting, som skal være genkendelige og gå igen, så man ved, hvad man har med at gøre, men man kan udføre dem på forskellige måder.

Derfor ved man også, at når man skal lave sådan en faktura fra ens firma, så vil man gerne have en skabelon, så man blot skal tilføje de ting, som der er nødvendige at have med, så man ikke skal starte fra bunden med at lave en faktura hver gang.

Der er en del spildtid i den forbindelse, og det er netop det, som man kan få med et system til kvalitetssikring.

Brug tiden effektivt på den rapport til kvalitetssikring

Sådan en rapport skal selvfølgelig være udførligt lavet, hvorfor der skal indsættes en del dokumentationer, billeder, henvisninger, specifikationer og meget andet.

Derfor er der sjældent to af den slags, der er helt ens, og det gør det også meget svært at lave en skabelon, uden man mere eller mindre skal starte fra bunden hver gang.

Således er det mere omfangsrigt at lave end de fleste fakturaer, men derfor vil man gerne gøre det effektivt og korrekt, hvor det ikke tager for lang tid.

Det er netop det, som dette system kan være med til at gøre, så man får alle tingene samlet det samme sted og nemt kan sætte det op og indsætte de ting, som man skal bruge til en given rapport.

På den måde ender man med at spare en hel del tid, som man kan bruge på andre fronter i ens firma.

Flere Nyheder