Guide: Her finder du professionelle mødelokaler på Fyn

21 juli 2020 Cecilie Mortensen

Har du en virksomhed eller er du ansvarlig for en organisation, kan det være nødvendigt med møder, konferencer eller løbende interne træningsdage. Her vælger de fleste virksomheder i Danmark at booke et mødelokale eller et konferencecenter uden for de vante rammer. Det kan være aktuelt for dig, som skal starte en ny kampagne op i virksomheden, have en teambuilding, eller hvis du generelt ser et behov for at holde møder uden for virksomhedens normale rammer. Her er det oplagt at vælge et business hotel eller et konferencecenter, der har plads til at huse alle de gæster og medarbejdere, som du har planlagt.

Hvad skal du være opmærksom på, når du booker et mødelokale?

Når du skal booke et mødelokale eller et konferencecenter for dit næste møde og begivenhed, kan det være aktuelt at forholde sig til de forskellige rammer der er omkring dig. Her bør du overveje, hvad der passer bedst ind med det du havde forestillet dig i forhold til det aktuelle møde eller begivenhed. Herudover bør du forholde dig til antal personer, der skal deltage på mødet eller til begivenheden, så du er sikker på at der er en siddeplads til alle. 

Når du har fundet et mødelokale eller et konferencecenter bør du overveje, om der skal serveres noget mad eller drikke til de deltagende. Her kan du aftale med det aktuelle konferencecenter, hvad der er muligt. Hvis du har ønsker eller ideer til indretning, kan du også forhøre dig om dine muligheder for en evt. scene eller andet til selve begivenheden. 

Hvilket mødelokale eller konferencecenter skal du vælge?

Der er i dag flere konferencecentre rundt i hele landet. Vi har derfor fokuseret på Fyn. Her har vi undersøgt markedet, for at finde et konferencecenter med mange professionelle og fine mødelokaler i forskellige størrelser. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at besøge Huset-middelfart.dk.

Flere Nyheder