Find en dygtig bogholder i Skælskør

06 august 2020 astrid_pedersen

Er du indehaver af en nystartet lille eller mellemstor virksomhed – måske endda et iværksætter firma – og har du brug for hjælp til regnskabet i det daglige? Så kan du med fordel alliere dig med en dygtig freelance bogholder.

På den måde slipper du for at skulle ansætte en bogholder på fuld tid selv om der slet ikke er regnskabs opgaver nok til at retfærdiggøre dette. En freelance bogholder vil kunne løse dine opgaver på et fastsat antal timer således at du udelukkende betaler for de ydelser du har brug for.

Hvor finder jeg en dygtig og kompetent bogholder i Skælskør?

Har din virksomhed sin beliggenhed i Skælskør, og har du brug for hjælp til bogføring og regnskab? Så kan du med fordel tjekke MK Bogføring. MK Bogføring er ejet og drevet af Mia Kühlmann Vestenkjær som har mange års erfaring med regnskabs førelse og bogholderi i små og mellemstore virksomheder.

Mia Kühlmann Vestenkjær har en HA i almindelig erhvervs økonomi og er dertil uddannet controller hos virksomheden Deloitte. Mia Kühlmann Vestenkjær har været ansat hos den velansete revisor virksomhed Amesto AccountHouse – en ansættelse som udmundede i et stadig eksisterende samarbejdsforhold. Og i 2016 stiftede Mia Kühlmann Vestenkjær MK Bogføring som selvstændig virksomhed.

Når du overlader dine bogførings opgaver til Mia Kühlmann Vestenkjær hos MK Bogføring er du garanteret en grundig og samvittighedsfuld behandling. Mia Kühlmann Vestenkjær sætter en ære i at have fokus på detaljerne så intet overses, samtidig med at hun har øjet på de store linjer. Du kan være helt sikker på at Mia Kühlmann Vestenkjær rydder godt og grundigt op i din økonomi og i dine regnskaber så at alting står snorlige – og så der ikke er noget at komme efter!

Du kan læse mere om MK Bogføring, og kontakte Mia Kühlmann Vestenkjær, på hjemmesiden mk-bogforing.dk

Flere Nyheder