Få stablet nogle kabelbakker godt og grundigt

| |

Vi kan vist hurtige blive enige om, at det er mest robuste og faste ting, som er lette at stable, og hvis de ligefrem er kvadratiske og retvinklede i deres facon, så bliver det virkelig dejligt nemt at have med at gøre i de fleste tilfælde.

Derfor foretrækker mange også at fyre med træbrikker, fordi den slags er nemmere at kontrollere at stable, end hvis man for eksempel skal opmagasinere hugget brænde eller træpiller i sække: det er simpelthen bare lettere at danne sig et overblik over dem, tage dem og vide, hvor meget man skal fyre med hver gang, da de har samme størrelse.

Derfor er det ligeledes svært at stable dørstoppere, fordi de netop bugter sig, da det er deres grundlag for at kunne virke.

Sådan kan man lidt have det med kabelbakker og så alligevel ikke, for de bugter sig sjældent, og hvis de gør, så bugter de sig i hvert fald ikke lige så meget som dørstoppere.

Så hvis man har at gøre med den samme type og model af kabelbakker, så er de forholdsvis nemme at stable, når man ikke skal bruge dem eller bare lægge dem på lager.
Nogle gange er de af samme type ligefrem lavet sådan, at man kan klappe dem sammen, så de holder på hinanden.

Men har man at gøre med forskellige typer af kabelbakker, så er man næsten nødt til at samme dem, som hører sammen, og så stable dem ovenpå hinanden, hvis man ikke kan lægge dem ved siden af hinanden.

Dette kan skabe ubalance, hvis de er stablet ovenpå hinanden, og der er tale om forskellige kabelbakker, der ikke er skabt til, at de skal stå oven på hinanden, men hvis de ligger ved siden af hinanden, kan de også optage for meget plads.

Stabl dem med omtanke, og køb dem hos https://siltec.dk/ 

Previous

Kan man måle helt nøjagtigt med tidsregistrering?

Hvornår er det nødvendigt med en gulvafslibning?

Next