Få rådgivning og hjælp til valg af varmepumpe

08 september 2021 astrid_pedersen

Er du ked af at skulle bruge formuer på at varme dit hus op, og har du samtidig dårlig samvittighed over for klimaet hver gang du tænder for varmen? Så bør du overveje at skifte til en varmepumpe.

Hvorfor skal jeg købe en varmepumpe?

En varmepumpe er den dag i dag det mest miljø og klima venlige alternativ til et fyr eller til de dyre elektriske radiatorer. Hvis du varmer brugsvand og cirkulations vand i din bolig op ved hjælp af et gammelt slidt fyr er en luft til vand varmepumpe med sikkerhed noget for dig.

Du giver nemlig ikke blot din bolig en grønnere profil når du skifter til en varmepumpe. Du sparer også ganske væsentlige summer i forbindelse med din årlige varme regning.

En luft til vand varmepumpe er op til fem gange så effektiv når det handler om udnyttelse af den tilførte energi som et udtjent fyr. Du skærer altså mere end toppen af din varmeregning med en luft til vand varmepumpe. Og da en luft til vand varmepumpe er en del mere driftssikker end et fyr slipper du samtidig for evindelig påfyldning af brændstof, reparation, rensning og vedligeholdelse.

Få den rette hjælp til valg og montering af varmepumpe

Du bør dog ikke straks gå ud og købe en hvilken som helst luft til vand varmepumpe. Det er vigtigt at din nye varmepumpe matcher husstandens behov for opvarmning af vand.

Derfor er det vigtigt at du vælger en varmepumpe i den rette kaliber og med en passende kapacitet. Og til dette formål kan du få hjælp hos Amalo.

Hvem er Amalo?

Amalo er et københavnsk baseret VVS firma som har specialiseret sig inden for luft til vand varmepumper. Du kan få den bedste hjælp til udvælgelse og opsætning af din varmepumpe hos Amalo – læs mere på Amalo.dk.

Flere Nyheder