Få den rette hjælp til din virksomhed hos en dygtig revisor

03 december 2019 admin

Som virksomheds ejer vil du med stor sandsynlighed på et tidspunkt få brug for hjælp i forbindelse med at optimere virksomhedens økonomiske og finansielle dispositioner. Hvis din virksomhed blot er en enkeltmands virksomhed, og du hverken beskæftiger ansatte eller har den store produktion eller omsætning, har du kun brug for revisor hjælp én gang om året – og det er når det årlige regnskab skal godkendes, og en rapport herover udfærdiges.

Men har din virksomhed en vis størrelse, og satser du på vækst og ekspansion, er det en god idé at have en dygtig rådgiver ved hånden. En revisor kan være din nærmeste allierede, når du skal gennemgå de til tider svært overskuelige konsekvenser ved en konsolidering, et opkøb, eller anden form for strukturel ændring, som påvirker din virksomhed. Revisorens fremmeste opgave i denne sammenhæng er at yde kompetent rådgivning omkring de økonomiske følgevirkninger, og kan samtidig hjælpe dig med at udarbejde fremtids scenarier, som tager alle finansielle og strukturelle forhold i betragtning.

I det daglige kan din revisor fungere som sparring partner, hvis du påtænker nye investerings former eller andre tiltag, som kan fremme virksomhedens økonomisne og finansielle trivsel. Med en erfaren og kompetent revisor tilknyttet din virksomhed kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om at virksomhedens økonomi er i sikre og professionelle hænder.

Find din revisor i Viborg online

Står du og mangler en dygtig og pålidelig revisor med stor erfaring inden for økonomisk rådgivning af små eog mellemstore virksomheder, kan du med fordel aflægge Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard en visit. Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard er et revisions hus i Viborg udelukkende bestående af dygtige og veluddannede revisorer og bogholdere – alt, hvad du har brug for til succesfuld økonomistyring i din virksomhed. Du kan læse mere om Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard og om virksomhedens ydelser på borregaard-maagaard.dk

Flere Nyheder