Et krancertifikat kan blive en fordel på mange områder

16 januar 2022 anders_lundtang_hansen

editorial

Selvfølgelig er der ingen grund til at bruge tid og eventuelt penge på at få fat i noget, som man er stort set ikke på, at man aldrig kommer til at bruge.

Men der er et godt ordsprog, der siger, at ingen er blevet dummere af at lære noget; selvfølgelig skal det tages med et gran salt, da man også kan lære ugunstige ting, men hvis man læser en bog for eksempel, så får man jo viden.

Det er ikke altid, man lige ved, hvordan eller hvornår man skal bruge den viden, men den kan jo så komme til hjælp senere i livet.

Sådan er der nok mange af os, der har haft det med at lære noget i folkeskolen, hvor vi kunne have svært ved at lære det til at starte med, og vi var lykkelige for, når vi var færdige med det – men senere i livet kunne man se, at det var godt man lærte det.

Sådan er det med erfaring, når ældre mennesker ved, hvad der er godt at lære.

image

Et krancertifikat kan blive en hjælp senere i livet

Men så kan man også se på, hvad det er, som man beskæftiger sig med i livet og se på, om der er nogle kundskaber eller kompetencer, som man kunne oparbejde eller øve sig på, så man kan gøre sig mere attraktivt i branchen.

Dette kunne være ved at tage sig nogle kurser eller læse op på noget, som man føler, man er faldet lidt bagud på gennem tiden.

Måske er det ikke sikkert, at man lige har brug for et krancertifikat i det job, som man er i nu, men hvis man så for eksempel befinder sig meget i byggebranchen, så er der jo en stor chance for, at det kan komme på tale senere.

Så måske er tiden der ikke til at få sådan et certifikat nu, men det kan det være, det bliver senere.

Flere Nyheder