Derfor skal du vælge en Atex støvsuger

31 juli 2021 Cecilie Mortensen

Er du på jagt efter en støvsuger som er effektiv og som kan støvsuge oppe i højden? Det kan være at du er et professionelt rengøringsfirma, eller du har ansvaret for en lagerhal eller fabrik. Der kan være en del hører og hylder højt oppe, som enten kræver en stige eller lift. Det kan være utrolig tidskrævende at holde det rent, hvis du hele tiden skal flytte rundt på en stige eller leje en lift for hver gang der skal gøres rent.

Der kan også være strenge regler for, at der skal være rent, hvis du f.eks. arbejder med fødevarer eller andet, hvor der ikke må være støv samlet i rummet. Derfor er der mange fabrikker og rengøringsfirmaer der investerer i en støvsuger der kan støvsuge i højden.

En Atex støvsuger kan støvsuge i højden

Der er flere gode grunde til, hvorfor du skal investere i en Atex støvsuger. Først og fremmest er det en støvsuger, som er fremstillet af gode og robuste materialer. Den kan derfor betegnes som en industristøvsuger, da den har en høj ydeevne og holdbarhed.

En Atex støvsuger er godkendt til at støvsuge i klasse M. Det er en godkendelse som er nødvendig, hvis du skal støvsuge i områder hvor der kan være sundhedsfarlige støv. Det kan også være ikke kræftfremkaldende støv, som du også gerne må tage med en Atex støvsuger.

Det er desuden en støvsuger som er eksplosionssikret. Du skal derfor ikke være bekymret for at komme til at støvsuge noget vådt op, som kan være med til at få det til at eksplodere i støvsugeren.

En Atex støvsuger er fremstillet med en børsteløs induktionsmotor. 

Hvor kan du købe en Atex støvsuger?

Er du på jagt efter en Atex støvsuger, så er det ikke en du kan købe alle steder. Du kan købe en Atex støvsuger hos https://www.skyvacdanmark.dk/atex/.

 

Flere Nyheder