Der er en lille garanti; et vikarbureau kan lede dig i retning af en fast stilling!

| |

Der er bestemt nogle mennesker, der kan lide, at de ikke har en fast stilling, da de enten gerne vil arbejde som freelancer, eller de har en drøm om at starte deres egen virksomhed, så de kan være deres egen chef og iværksætter.

Sådan ser tiden også ud til at være, hvor man enten lever lidt fra job til job, man er fleksibel og har mange kastetter på, eller man kan begå sig i mange stillinger med den uddannelse, man har taget.

Derfor ser man færre og færre, der har ansættelse det samme sted i flere årtier i træk, selvom det kan være en smart grundform, når man specielt står i en situation med flere udgifter, børn med videre, selvom sådan noget som bolig- og – familiestruktur også har ændret sig radikalt.

Men det er indhold for andre artikler formentlig.

Dog er der også dem, der higer efter et fast arbejde, så de søger med lys og lygte til både noget, de har ekspertise, erfaring og kompetencer til; til at de søger ufaglærte stillinger eller noget, som de måske ikke er kvalificeret til, men så håber, at de kan komme ind at få stillingen alligevel.

Så bliver man måske foreslået at tage at prøve sig frem med et vikarbureau, hvor man kan blandt andet finde et vikarbureau i København hvis ikke ligefrem flere, da folketætheden er stor her.

Dog frygter man så, at de ender i sådan en cirkel, hvor de bliver kastet rundt fra stilling til stilling af forskelligt arbejde, der enten ikke udfordrer dem, eller de får belastet kroppen unødigt; man er aldrig sikker på en nogenlunde stabil og ensartet indkomst, og så føler man sig lidt i limbo.

Her skal man så tænke på, at der findes mange succeshistorier, hvor man har bevist sit værd, når man er blevet sendt ud fra et vikarbureau til en arbejdsplads, som har resulteret i, at man er blevet fastansat.

Så vis dit bedste, når du er ude fra et vikarbureau. 

Previous

Få styr på dine ordrer med et ordrestyringssystem

Sænk rummets temperatur med solfilm på bygningerne

Next