Brug papkasser når du sender varer til dine kunder

01 oktober 2020 Heidi Kirkebække

Hvilken emballage er bedst, når der skal sende varer ud til kunderne? Det spørgsmål har de fleste webshop-indehavere stillet sig selv. 

Det enkle svar er, at papkasser som regel er et rigtig godt bud – næsten uanset hvad det er, du forhandler i din webshop.

Papkasser har mange fordele i forhold til andre former for emballage: 

  • Papkasser vejer ikke særlig meget. Derfor kan du holde dine forsendelsesomkostninger nede, når du vælger papkasser som emballage.
  • Papkasser fylder minimalt, når de er foldet sammen. Derfor kan du, uden at bruge meget plads på det, have masser af emballage liggende parat til at blive pakket og sendt afsted til kunderne.
  • Papkasser giver god beskyttelse til dine varer under forsendelsen, hvis blot du vælger den rigtige størrelse og type og pakker kasserne godt.
  • Varer pakket i papkasser er nemme at stable, og du kan derfor udnytte din plads optimalt.
  • Papkasser virker isolerende og beskytter derfor dine varer mod varme og kulde.
  • Papkasser er fremstillet delvist af genbrugspapir. Det er godt for miljøet.

Hvilken slags papkasse skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer af papkasser. Noget af det vigtigste, når du skal sende varer til dine kunder, er selvfølgelig, at varerne er godt beskyttet, så de kommer uskadte frem til modtageren.

Hvis dine varer er lette og ikke for skrøbelige, er det som regel nok at bruge papkasser i enkeltlags bølgepap til forsendelse. 

Hvis du skal sende tunge produkter eller varer, som nemt går i stykker, skal du overveje at bruge dobbeltlags papkasser. De består af to lag pap, og det betyder naturligvis at varerne er endnu bedre beskyttet mod stød og lignende, end de er i enkeltlags kasser. 

Papkasserne i dobbeltlag kaldes også ‘eksportkasser’, fordi de er særdeles velegnede som emballage til varer, der skal på en lang rejse med post eller fragtmand til udlandet.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at finde den rigtige størrelse papkasse, så dine varer uden problemer kan være i kassen samtidig med, at der ikke er for meget overskydende plads, så varerne enten kan vælte rundt eller skal pakkes ind i alt for meget yderligere emballage inde i kassen.

Flere Nyheder