Boblekuverter kan genbruges i det uendelige

| |

Det er så herligt, at man kan have boblekuverter til at sende mindre genstande med, som man gerne vil sørge for, kommer beskyttet frem, men hvor det ikke kan svare sig at tage en hel pakke og fylde med boblefolie med videre for at sende det.

Den slags kuverter bruger man sjældent til at sende breve med, da de er forbeholdt, at man sender mindre genstande, som skulle de i en pakke, men hvor det bedre kan svare sig, at man fylder dem i en boblekuvert og sender dem.

Fordelen er også, at de ofte er foret med boblefolie fra top til bund, så man ikke selv skal hen at tilføje dette til en kuvert, der er beregnet til det.

Det er jo også begrænset med plads til dette, så det ville blive alt for besværligt, hvis man skulle hen at ordne det selv.

Ofte er det så bare lige at lægge genstanden derned og sørge for, at den ligger godt og trygt, så lukker man den og sender den – mere skal der ikke til!

Og så koster de heller ikke så meget, og man kan få de kuverter som relativt små til meget store, men hvor det stadig bedst kan svare sig at bruge disse end en hel pakke.

Dette kan være fordi, at dimensionerne i det, man skal sende, er noget tyndt, hvorfor der er for mange udgifter til at fylde en hel pakke med beskyttelse og sende den, hvorfor det også vil koste på portofronten – og der kan ske skader undervejs på genstanden, hvis den ikke virkelig er beskyttet godt nok.

De kuverter koster heller ikke så meget at anskaffe sig, men selv efter at have modtaget sådan en, kan man gemme den og bruge den igen – op til flere gange – hvis den ikke er ødelagt.

Man skal jo bare tilføje en ny adresse og eventuelt lave en ny lukkemekanisme i form af noget tape, og så er den klar til at blive genbrugt.

Previous

Fremtiden er her, og den hedder blended learning

Frygt ikke sådan noget som et BMS anlæg

Next