Beskriv din givne transportopgave til et transportfirma

02 november 2021 anders_lundtang_hansen

editorial

Selvfølgelig er der de gange, hvor et transportfirma kan arbejde B2B, hvor de udfører mere eller mindre de samme opgaver løbende, hvor der kun er små udsving i, hvad der skal transporteres, og hvor det skal hen.

Det er den slags, som der er nogenlunde sikre opgaver og som giver brød på bordet.

Men så er der også de andre gange, hvor en privat kunde kan dukke op med en specifik opgave til et transportfirma, der skal udføres efter nogle meget præcise beskrivelser.

Her kan det være på sin plads at tage fat i https://www.jbkristensen.dk/transport , når man ønsker sådan en opgave udført.

Du kan nok se, at de kan klare mange forskellige transportopgaver, og så laver de også meget andet, der har med kørsel og logistik at gøre, så man ikke skal kigge efter andre firmaer, når man ønsker lignende opgaver løst.

Kontakt transportfirmaet direkte med din beskrivelse

Din opgave med levering og transport kan være så specifik, at du næppe tror, der er blevet lavet noget tilsvarende, og hvis det skulle være sket, så er det stadig så langt fra din personlige opgave, som det kan være.

Så når man ikke kan se den opgave på et menupunkt på transportfirmaets hjemmeside, så ser man sig nødsaget til at kontakte dem for at beskrive opgaven.

Heldigvis skriver de da, at der ikke er den opgave, som de ikke kan løse, så man tager dem på ordet og kontakter dem.

Det kan man så gøre ved direkte chat, hvor der er hurtigt svar, eller man kan sende dem en mail, hvis man nu vil vedhæfte nogle billeder af opgaven.

Endelig kan man da også ringe til dem, så man kan få en medarbejder i røret og forklare dem opgaven, så man sammen kan finde ud af, hvordan transportfirmaet her bedst kan løse opgaven for dig.

Flere Nyheder