Her finder du et fantastisk kursuslokale i Viborg

09 oktober 2019 admin

Skal du afholde et større møde? Kursus for dine medarbejdere? Eller afholder du selv kurser for betalende deltagere? Hvad end formålet er, så har du behov for de helt rette kursuslokaler. Hvor der er plads til dine deltagerne, hvor faciliteterne er i orden og opfylder dine behov, og hvor der er det rette udstyr. 

Leder du efter det perfekte kursuslokale i Viborg? Så læs med her.

Afhold kursus på Hotel Egeskoven

Et lækkert hotel i naturen. Det er de perfekte rammer for dit inspirerende kursus, møde eller firmaophold. Her kan du nemlig gå ud i den friske luft, når I holder en kort pause. Det er væk fra larm og stress, hvilket giver dit møde eller kursus en let og afstresset atmosfære. Når du afholder møde eller kursus på Hotel Egeskoven, kan du altid regne med:

– Rene og pæne kursuslokaler med god plads

– Adgang til frisk luft og natur

– God forplejning efter dine behov

– Et skræddersyet ophold der efterkommer dine ønsker

– God service

Hotel Egeskoven er derfor dit oplagte valg, når du søger efter et kursuslokale i Viborg. Der er plads til at afholde et intimt kursus i gode rammer og skønne omgivelser. Det er det perfekte sted at invitere dine medarbejdere hen, hvis I skal have luftet nye tanker og idéer. Det er ligeledes også det helt ideelle sted at afholde kursus for dine betalende deltagere, som kommer for at få ny inspiration og viden. 

Book dit kursuslokale i Viborg hos Hotel Egeskoven

Lyder Hotel Egeskoven til at have de helt rette rammer til dit kursus eller møde? Så skal du besøge deres hjemmeside. Her kan du læse meget mere om stedet, lokalerne og faciliteterne lige her. Du kan booke dit ophold ved at ringe eller skrive til Hotel Egeskoven, som altid hjælper dig med at efterkomme dine ønsker til opholdet. 

 

 

Flere Nyheder