3 grunde til at blive vikar

22 august 2021 Steffen Hansen

Vikarbureauer er en fantastisk opfindelse. De giver virksomheder muligheden for at få hjælp, uden at skulle fastansætte en medarbejder, og giver samtidig folk muligheden for at prøve en masse forskelligt af. Med et vikarbureau kan privatpersoner komme ud til mange forskellige virksomheder, og på den måde finde deres vej i livet.

Vikarer får mange erfaringer

Nogen mennesker synes måske, at vikar ikke lyder så fedt at have på CV’et. Men det handler om hvordan du formulerer det. Som vikar kommer du ud og er en del af mange forskellige virksomheder. Det giver dig læring og viden, som du ikke kan få andre steder. Du lærer at begå dig uanset hvilken opgave du bliver stillet.

Ønsker du at få erfaringer som vikar, så kan du tilmelde dig et vikarbureau her: https://norstaff.dk/

Vikarer får fin løn

Som vikar er man ofte lønnet næsten lige med dem der arbejder der fast. Derfor kan man tjene gode penge på at være vikar. Et vikarjob er derfor ideelt for unge som holder sabbatår. Som vikar kan du som udgangspunkt nemt finde et job, hvor du bliver betalt mellem 140-170kr. i timen. Men mange af disse jobs kan også være fysisk hårde, så man skal være forberedt på dette.

Du bestemmer næsten selv dine arbejdstider

En vikar bliver kaldt på arbejde, når der er brug for dem. Derfor bestemmer man næsten selv, hvor meget og hvor tit man ønsker at arbejde. Vikarbureauet kontakter en vikar, når der er brug for hjælp hos en virksomhed. Derfor kan man nogle uger blive kontaktet mange dage, hvor andre uger er mere stille.

Hvis du er heldig, så kan du som vikar blive tilbudt et længerevarende vikariat, hvor du er samme sted i 3-4 uger. Derved bestemmer du ikke helt selv hvornår du skal arbejde, men så er du sikret fast arbejde i den periode.

Flere Nyheder